divendres, 25 de setembre del 2020

L'escriptora Margarida Aritzeta visita el Club de Lectura

El Club de Lectura «Llibres, cafè i avellanes» de la Biblioteca Antoni Gaudí ha iniciat la nova temporada de tertúlies del curs 2020-2021.

En la primera tertúlia, que va tenir lloc el dimecres 23 de setembre, vam comptar amb una sessió especial a càrrec de l’escriptora Margarida Aritzeta amb qui vam comentar un dels seus llibres, «El verí». La trobada també va servir per aprofundir en altres aspectes de la seva trajectòria literària i professional, així com sobre el procés de creació de les obres. 

Les persones que van assistir a la tertúlia van poder compartir sensacions i dubtes sobre la novel·la que havien llegit durant els mesos d’estiu. Una activitat molt enriquidora perquè els lectors i les lectores van poder aprofundir en la història de la novel·la i intercanviar impressions directament amb l’autora.

Aquesta tertúlia ens va fer molta il·lusió perquè, a més de poder comptar amb l’escriptora, que sempre és un plaer i un valor afegit a les tertúlies, inicialment estava prevista pel mes d’abril passat i vam haver de posposar a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. 

Moltes gràcies Margarida per la teva amabilitat i moltes gràcies a totes les persones assistents!

Aquesta sessió va ser possible gràcies al programa «Lletres en viu» de la Institució de les Lletres Catalanes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada