dijous, 22 de març del 2012

1a tertúlia: La dona que fugia de la boira

Ahir, 21 de març, el Club de Lectura va fer la seva primera tertúlia, en la qual vam comentar l'obra que havíem llegit durant el mes de març, La dona que fugia de la boira d'Albert Llimós.
Realista, trista, transgressora, bonica, emotiva, supervivència, sensacional, apassionant, superació, àgil, contradictòria, amena, interessant, apocalíptica, molt ben escrita, són els qualificatius amb què els membres del Club van definir el llibre. Durant l'hora que va durar la tertúlia, els participants van aportar comentaris molt interessants i, sobretot, vam compartir una estona molt agradable. La puntuació que ha obtingut "La dona que fugia de la boira", mitjançant la votació dels participants a la tertúlia, és d'un notable (7,19). Gràcies a tots els assistents per la vostra participació!

Pels qui voleu saber més sobre el llibre i el seu autor, aquí us deixo l'enllaç del seu bloc: http://rerelaboira.wordpress.com/about/ .

3 comentaris:

  1. Què en diu el mateix autor, Albert Llimós?

    "La passió és el que predomina al llarg de tota la història, amb una dona que sofreix molt i que serveix d'exemple de superació per seguir endavant"
    (Entrevista publicada al diari La Mañana.Diario de Ponent el 24 de febrer de 2010)

    ResponElimina
  2. M'he sentit molt a gust en aquesta 1ra. tertúlia.Les aportacions dels companys i companyes m'han ajudat a veure altres aspectes del llibre que jo havia passat per alt.

    ResponElimina
  3. moltes gràcies pel que acabo de llegir. Espero que hagueu gaudit amb l'obra.

    Albert Llimós.

    ResponElimina