dimecres, 23 de desembre del 2015

Trobada amb l'escriptor Eugeni Perea

El passat dimecres 16 de desembre, el Club de Lectura va comptar amb la presència de l'escriptor riudomenc Eugeni Perea, autor De capçalera de la Biblioteca durant aquest 2015.
La trobada va servir per conèixer amb més profunditat la seva obra narrativa. Per això, es van comentar Gastronomia Divina, Les mallorquines, Els pòlders de la memòria, Amb pedres al ronyó i Quadern d'interseccions.
L'Eugeni ens va oferir una tertúlia realment molt interessant i complerta, en la qual va fer un repàs de la seva extensa obra i va llegir fragments d'algunes d'aquestes. Els assistents van poder intercanviar les seves impressions amb l'escriptor i van valorar molt positivament aquesta trobada amb l'autor local. 
Moltes gràcies Eugeni per compartir amb nosaltres una vetllada tan profitosa!


dimarts, 1 de desembre del 2015

Tertúlia amb el nostre autor De Capçalera

El dimecres 16 de desembre, a les 8 de la tarda, el Club de Lectura comptarà amb la presència de l'escriptor riudomenc Eugeni Perea, autor De Capçalera de la Biblioteca durant l'any 2015.
Durant la trobada es parlarà de la seva obra i també escoltarem, de la seva veu, fragments seleccionats d'alguns dels seus llibres.
L'acte és obert a tothom. 
No hi falteu!