dissabte, 20 de desembre del 2014

Trobada amb l'escriptora Sílvia Soler

El passat dimecres 17 de desembre, la tertúlia del Club de Lectura va comptar amb l'assistència de la periodista i escriptora Sílvia Soler. L'objectiu era parlar i desgranar la seva novel·la "L'estiu que comença", la qual va merèixer el Premi Ramon Llull 2013. La trobada va ser molt amena i la Sílvia ens va oferir el seu costat més proper explicant-nos com havia construït la seva novel·la i, fins i tot, ens va desvetllar algun secret. Els assistents van poder intercanviar amb ella tot allò que els havia despertat interès de "L'estiu que comença" però també d'altres novel·les seves com "Petons de diumenge". Moltes gràcies Sílvia per regalar-nos una tertúlia més que agradable!
En el següent enllaç, podeu llegir la crònica que ha fet la Sílvia d'aquesta trobada: http://www.lletrescatalanes.cat/ca/component/k2/item/708-lletres-en-viu-silvia-soler-a-riudoms

dijous, 4 de desembre del 2014

Estem llegint...

Aquest mes, el Club de Lectura està llegint la novel·la "L'estiu que comença" de la periodista i escriptora Sílvia Soler i que va merèixer el premi Ramon Llull 2013.
La tertúlia serà el proper dimecres 17 de desembre a les 7 de la tarda a la Biblioteca i ens acompanyarà l'autora. 
Tothom està convidat a participar d'aquesta última trobada literària de l'any!